Valiler ve İl Emniyet Müdürleri atamasından sonra Polis Meslek Yüksek Okulları ile Polis Meslek Eğitim Merkezlerinin atamaları da belli oldu. Kocaeli bölgesinde uzun yıllar çeşitli kademelerde görev yapan 1. Sınıf Emniyet Müdürü Üzeyir Taşdelen Afyonkarahisar Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlüğüne atandı.

Üzeyir Taşdelen kimdir?

Üzeyir Taşdelen, 1967 Gümüşhane doğumlu olup 1990 yılında polis Akademisin'den komiser yardımcısı olarak mezun oldu. Sırasıyla Sakarya, Elazığ, Kocaeli, Giresun, Malatya ve Hatay il Emniyet Müdürlüklerinde değişik birimlerde görev aldı. 2015 yılında 1.Sınıf Emn. Müdürlüğüne terfi etti. Özel Güvenlik Denetleme Başkanlığında Polis Başmüfettişi olarak görev yapmakta iken 14.10.2024 Tarihinde Afyon POMEM Müdürlüğüne atandı. Meslek hayatında başarılı çalışmalara imza atarak birçok seminer ve kurslara katılmış olan Taşdelen, evli ve 3 çocuk babasıdır.

Hindi eti üretimi 8 ayda yüzde 17,1 arttı Hindi eti üretimi 8 ayda yüzde 17,1 arttı

Duru Medya Grubu olarak Afyonkarahisar Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü olan 1. Sınıf Emniyet Müdürü Üzeyir Taşdelen’e yeni görevinde başarılar dileriz.

Editör: Uğur GENCER