16 saat önce KOCAELİ

Cumhurbaşkanlığı tarafından 7 bin 204 aracın hizmete alımı için düzenlenen tören sonrası Anadolu’nun dört bir yanına gönderilen araçlardan Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğüne 128 ve İl Jandarma Komutanlığına 61 araç getirildi.

17 saat önce BİLİM-TEK

Büyükşehir’in destekleriyle kurulan Kılavuz Teknoloji Takımları, İHA’dan elektrikli araçlara, biyoteknolojiden çip tasarımına kadar pek çok alanda öne çıktı

17 saat önce ÇAYIROVA

Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde evden 127 bin TL değerinde ziynet eşyası çalan 2 şüpheli İstanbul'da yapılan operasyonla kıskıvrak yakalandı.

17 saat önce GÜNDEM

İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, 10 ilde Bölücü Terör Örgütü mensubu teröristlerin kırsalda eylem yapmak amacıyla mağara ve sığınaklara sakladıkları çeşitli silah, mühimmat ve patlayıcıların yok edilmesine yönelik düzenlenen “Gürz-17” operasyonlarında 71 mağara, sığınak ve barınma alanı imha edildi.

17 saat önce GEBZE

İstanbul caddesi topçular kavşağında meydana gelen kazadan kaynaklı yolda çok miktarda yağlanma sebebiyle çok sayıda kaza meydana geldi.

23 saat önce KOCAELİ

Kocaeli Büyükşehir İtfaiyesi ekipleri İtfaiye Haftası kapsamında yaptıkları geniş kapsamlı yangın söndürme tatbikatında tam not aldı.

1 gün önce DİLOVASI

Kocaeli Valiliği, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze Ticaret odası, Gebze Teknik Üniversitesi, Kocaeli Üniversitesi, Dilovası Kaymakamlığı, Dilovası Belediyesi, Gebze Belediyesi, Doğu Marmara Kalkınma Ajansı, Türkiye İş Kurumu, İMES OSB ve İnsan Kaynakları Dayanışma Derneğinin birlikte düzenlediği İMES Kariyer Günleri İstihdam Fuarı bugün sona eriyor.

1 gün önce KOCAELİ

Türk-Macar Dostluk Anlaşması’nın 100. yıldönümü Macar Milli Kahramanı Thököly İmre’nin İzmit ile olan bağından dolayı Kocaeli’de de kutlanacak

1 gün önce KOCAELİ

Kocaeli’de yaşayan farklı illerin vatandaşlarını yeşil sahada buluşturacak.

1 gün önce BİLİM-TEK

Gelecek nesiller için daha güvenli, daha barışçıl, sürdürülebilir ve kapsayıcı bir dünya vaat eden Gelecek Paktı ile dijital iş birliği ve yapay zekâ konusundaki ilk kapsamlı global anlaşma olan Küresel Dijital Mutabakat BM'de kabul edildi.