Araçlardan hayalet ekranları çalan çete yakalandı

Kocaeli’ye motosiklet ile gelerek lüks otomobillerin hayalet ekranları çalan ve hayalet gibi gizlenen 14 yaşındaki F.B. ve 22 yaşındaki E.D. suçüstü yakalandı.

Araçlardan hayalet ekranları çalan çete yakalandı
banner158
banner174

İzmit, Gebze ve Kartepe’de 22 Temmuz ve 12 Ağustos tarihleri arasından 6 lüks otomobilden hayalet gösterge (hayalet ekran) çalındı. Olayla ilgili Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü, Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri geniş çaplı çalışma başlattı. Hırsızlık olaylarının yaşandığı bölgedeki kamera kayıtları incelenirken hırsızların motosiklet ile geldiklerini, kask ve eldivenlerini hiç çıkarmadıklarını ve adeta hayalet gibi saklandıklarını belirledi. Yaklaşık 10 gün boyunca takip yapan ekipler, hırsızları Kartepe’de sabaha karşı yeni çaldıkları 3 hayalet gösterge, göstergeleri sökmek için kullanılan aparatlar ve 2 çift eldiven ile suçüstü yakalandı.

Emniyette işlemleri tamamlanan 14 yaşındaki F.B. ve 22 yaşındaki E.D. 9 hırsızlık olayının şüphelisi olarak adliyeye sevk edildi. Hakim karşısına çıkan hırsızlardan F.B. adli kontrol kararı ile serbest kalırken E.D. tutuklanarak cezaevine gönderildi. F.B.’nin 51 adet suç kaydının olduğu öğrenildi. 2 hırsızlık şüphelisinin Sakarya’dan Kocaeli’ye geldikleri öğrenildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER