Kocaeli Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi (KOSTÜ)tarafından bugün üniversite kampüsünde bulunan konferans salonunda düzenlenen panele Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan ve İl Sağlık Müdürlüğünde görevli hekim ve ilgili sağlık çalışanları da katılım sağladı.

Programda bir açılış konuşması da gerçekleştiren İl Sağlık Müdürü  Op. Dr. Yüksel Pehlevan KOSTÜ öğrencilerine mesleki tecrübelerinden bahsetti, örnekler verdi ve bazı tavsiyelerde bulundu.

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Gücüne Güç Katmaya Devam Ediyor Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Gücüne Güç Katmaya Devam Ediyor

Programa KOSTÜ Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Firdevs Karahan, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Rabia Terzi, Toplum Ruh Sağlığını Geliştirme Derneği Vakfı Prof. Dr. Bülent Coşkun’da katılım sağlayarak günün anlam ve önemine yönelik konuşma gerçekleştirdiler.

Konuşmaların ardından başlayan panelde ise Dr. Öğretim üyesi Aylin Gareyeaghi, Prof. Dr. Bülent Coşkun, Uz. Hemşire Cansın Kara, Öğr. Gör. Mehtap Akkoç ve Dr. Öğretim Üyesi Ali Ruhan Çelik tarafından öğrencilere birbirinden önemli bilgiler slaytlar eşliğinde aktarıldı.

Editör: Uğur GENCER