Kocaeli'de Uyuşturucu Operasyonunda 5 kişi tutuklandı

Kocaeli'nin İzmit ve Dilovası ilçelerinde gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda yakalanan 7 şahıstan 5'i tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kocaeli'de Uyuşturucu Operasyonunda 5 kişi tutuklandı
banner158
banner174

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından uyuşturucu ile mücadele kapsamında İzmit ve Dilovası ilçelerinde gerçekleştirilen operasyonlarda toplam 7 şüpheli yakalandı. Bu operasyonlar kapsamında 167 gram esrar, 22 gram kokain, 15 gram metamfetamin, 13 gram kannabinoid, 80 adet captagon, 1 tabanca, 7 fişek ve 885 TL para ele geçirildi.

Yakalanan 7 şüpheliden biri hakkında adli işlem yapılarak serbest bırakıldı. Diğer 6 şüpheli ise adli makamlara sevk edildi. Adli kontrol şartıyla serbest bırakılan N.M. isimli şahsın yanı sıra, Y.K., M.B., Y.E.Ö., N.Z. ve Ö.Ö. isimli 5 şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü'nün uyuşturucu ile mücadele çalışmaları kararlılıkla devam ederken, operasyonların süreceği ve suçluların adalet önüne çıkarılacağı belirtildi. Bu tür olaylar karşısında vatandaşların dikkatli olmaları ve şüpheli durumları yetkililere bildirmeleri önemle vurgulandı. Operasyonların başarıyla sonuçlanması, uyuşturucu ticaretinin önlenmesine yönelik atılan adımların ne kadar etkili olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER