Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Haberleri

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü haberleri ve güncel Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü gelişmeleri, Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü ile ilgili tüm video, Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü fotoğrafları ve Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü haberleri Nefes Gazetesi - Kocaeli Haber - Kocaeli Son Dakika Haber sitemizde


KOCAELİ

Cumhurbaşkanlığı tarafından 7 bin 204 aracın hizmete alımı için düzenlenen tören sonrası Anadolu’nun dört bir yanına gönderilen araçlardan Kocaeli İl...

KOCAELİ

Kocaeli’de birden fazla kişi tarafından gece vakti birlikte yağma suçundan kesinleşmiş 18 yıl cezası olan şahıs yakalanarak tutuklandı.

KOCAELİ

Kocaeli’de fuhuşa aracılık ve yer temin etme suçundan 2 şüpheli ve fuhuş yaptığı tespit edilen mağdur kadın operasyonla yakalandı.

DARICA

Kocaeli'de Motosikletli Polis(Yunus) Timleri'nin şahıs üzerinde yaptıkları aramada 300 gram bonzai ele geçirildi.

KOCAELİ

Kocaeli'de vatandaşların yurt dışına çıkmasına imkan sağlama suçundan 16 yıl hapis cezası ile aranan şahıs ekipler tarafından yakalandı.

KOCAELİ

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri sosyal medya üzerinden göçmenlere yönelik paylaşım yaparak düzeni bozmaya çalışan 8 kişi gözaltına alındı

DİLOVASI

Kocaeli'de 32 ayrı suçtan 87 yıl hapisle aranan bir şahıs ekipler tarafından yakalandı.

KOCAELİ

Kartepe Tem Otoyolu İstanbul istikametinde durdurulan bir araçta ve İzmit'te bulunan bir iş yerinde yapılan aramada 1 ton 100 kilogram...

ÇAYIROVA

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Çayırova’da yapılan kontrol sırasında E.Y isimli şahın üzerinden uyuşturucu yakalandı.

KOCAELİ

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan operasyon kapsamında hırsızlık suçundan 29 yıl 11 ay hapis cezası bulunan şahıs yakalandı.

KOCAELİ

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Ekiplerinin yaptığı operasyonla 13 düzensiz göçmen yakalandı. Olayda şüpheli bulunan iki şahıs ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

KOCAELİ

Kasten adam öldürme suçundan 12 yıl 6 ay hapis cezasıyla aranan zanlı yakalandı