Vali Yavuz’dan veda mesajı!

Yavuz, sosyal medya hesabı üzerinden “Bilim, sanayi ve teknolojinin başkenti Kocaeli’ye 4 yıl hizmet etmekten onur duydum.” Dedi.

Vali Yavuz’dan veda mesajı!
banner158
banner174

Resmi Gazete’de Valiler Kararnamesi yayımlandı. Buna göre Çanakkale Valisi İlhami Aktaş   Kocaeli Valiliğine atanırken  Kocaeli Valisi  Seddar Yavuz Malatya Valiliğine atandı. Vali Yavuz'un yerine Kocaeli Valiliği'ne İlhami Aktaş atandı . Vali Seddar Yavuz, sosyal medya hesabı üzerinden bir veda mesajı yayımladı.

YARALARI SARMAYA ÇALIŞACAĞIZ
Yavuz, Kocaeli’de 4 yıl boyunca hizmet etmekten onur duyduğunu söyleyerek  “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleri ile Malatya Valiliğine atanmış bulunmaktayım. Bilim, sanayi ve teknolojinin başkenti Kocaeli’ye 4 yıl hizmet etmekten onur duydum. Depremle büyük acılar yaşayan Malatyalı kardeşlerime hizmet etmek onurdur. Halka hizmet Hakk’a hizmet şiarı ile yorulmadan çalışmaya , yaraları sarmaya çalışacağız. Güven ve takdirleri için Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve İçişleri Bakanımız Ali Yerlikaya’ya şükranlarımı sunuyorum. Rabbim emaneti taşıyabilmeyi nasip etsin.” Dedi.

 

Güncelleme Tarihi: 10 Temmuz 2024, 11:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER