Beta Diş Polikliniği açıldı

Gebze Özel Beta Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği'nin açılışı yapıldı.

Beta Diş Polikliniği açıldı
banner158
banner174

Gebze'ye yeni bir sağlık kompleksi daha kuruldu. Beta Ağız ve Diş, Adliye Caddesi Altınhan Plaza No: 43 Kat: 2'de hizmet verecek.
Beta Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği resmen açıldı. Bugün itibariyle hasta bakanına başlayan Beta'nın açılış töreninde AK PartiGebze ilçe Başkanı Recep Kaya, AK Parti Dilovası Kadın Kolları Başkanı ve 28. DönemMilletvekili Adayı Gülay Artut, Gebze Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu BaşkanYardımcısı Mikdat Aydın, eski GTO Meclis Üyesi Gökhan Altıntaş ile çok sayıda vatandaşkatıldı. Kompleksin sahipleri aynı zamanda da doktorları olan diş hekimi Betül Atilla Yılmazve eşi diş hekimi Ahmet Berk Yılmaz, kurdele kesimi sırasında kendilerini yalnızbırakmayan herkese teşekkür etti.

SON TEKNOLOJİ İLE DONATILDI

Dualarla açılan poliklinik, son teknolojik alet ve ekipmanlarla modern bir tesis olarakdonatıldı. Yaklaşık 250 metrekare alanda hizmet verecek olan Beta Ağız ve Diş'te estetikdolgu, beyazlatma, implant, çocuk diş tedavisi, ortodonti, diş eti tedavisi yapılacak.İşletme ortaklarından Betül Atilla Yılmaz yaptığı kısa açıklamasında, "Burası bizimhayalimizdi, bu özel günde mutluluğumuza ortak olan değerli protokol üyelerine,hastalarımıza, arkadaşlarımıza ve ailemize çok teşekkür ediyoruz. Gebze başta olmaküzere Darıca, Çayırova ve Dilıvası halkımıza hizmet vermeye hazırız. Şimdidenminnetlerimizi sunuyor ve tekraren açılışımıza katılan herkese çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Güncelleme Tarihi: 11 Haziran 2023, 14:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER