İstanbul caddesi'nde meydana gelen yağlanmadan çok sayıda kaza oldu! İstanbul caddesi'nde meydana gelen yağlanmadan çok sayıda kaza oldu!

MHP Gebze Eski  İlçe Başkanı Ali Yalsız’ın görevinden istifa etmesinin ardından MHP Gebze İlçe Başkanı olarak Coşkun Öztürk atanmıştı. MHP Gebze İlçe Başkanı Coşkun Öztürk bugün yapılan devir teslim töreninin ardından resmen görevine başladı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği devir teslim töreni coşkuyla kutlandı. 

MHP Gebze İlçe Teşkilatı’nda bugün devir teslim töreni gerçekleştirildi. İlçe binası önünde gerçekleşen törene MHP Kocaeli İl Başkanı Tuncay Batı, MHP’nin 12 ilçe başkanı, AKP Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, Gebze Belediyesi Başkan Yardımcısı Şener Akın, MHP Gebze Belediyesi Meclis Üyesi Ömer Cihan Kavak, il yöneticileri ve çok sayıda partili katıldı. Dualarla başlayan törende ilk olarak MHP Gebze İlçe Başkanı Coşkun Öztürk bir konuşma yaparak, “Milliyetçi Hareket Partisi Gebze İlçe Başkanlığı devir teslim törenimize hoş geldiniz. Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin tespitleri, Genel Başkan Yardımcımız Sayın Semih Edip Yalçın'ın onayı ile ve il başkanımız sayın Tuncay Baran'ın görevlendirmesiyle Milliyetçi Hareket Partisi Gebze ilçe başkanı olarak atanmış bulunmaktayız.
 

Editör: Engin Batı