FETÖ İBLİSİNİN İZDİVAÇ KUMPASI

Örgüt ablalarınca dershanelerde, Üniversitede,yurtlarda  önceden belirlenen, kızları evlilik kataloglarına yerleştirilip kritik kişilerle evlendirmelerine örgütün bu kızlardan nasıl faydalandığı bir kez daha gözler önüne serildi.
Örgütün sorumlu ablaları sorumlu olduğu bölgelerde saf, itaatkar,Allah inancı ile kızların beyinlerini yıkayarak ,hizmet adı altında genç kızları örgütün emellerini tatbik etmek için ağlarına  düşürerek ,ağlarındaki, bu kızları güzellik ve zeka seviyelerine  göre tasnif ederek örgüt'ün hazırlamış olduğu kataloğa yerleştirilerek. Akabinde kızların cemaatin çıkarları doğrultusunda kullanma cihedini uygulamışlar.
Fetö terör  örgütü devletin ehemmiyetli olan noktalarındaki ve devletin içerisine sızmış üst düzey devlet görevlileriyle bu kataloktaki kızlardan birini seçip evlendiriyorlardı. Zira  bunları  örgüt adına fişliyerek örgütün yelpazesini genişletme politikası uyguladılar ayrıca bu oynan örgüt tezgahıyla kadınları veya kızları cemaatin istediği  amaçlar doğrultusunda kullanıyorlardı.
 Güzellik ve zeka seviyelerine göre kategorize edilen bu kızlarımız. En güzel ve en zekileri subay, savcı ve hakimlere, MİT mensuplarına, rütbeli emniyet mensuplarına, genç bürokratlara, savcı ve hakim olacak avukatlara ve zengin işadamlarıyla evlendirilerek. Aynı zaman da  FETÖ yapılanmasının ajanı konumuna getiriliyorlardı.
Evli olacakları veya evli oldukları eşlerin tüm mahrem bilgilerini, zaaflarını, hobilerini ve fobilerini FETÖ yapılanmasına bağlı bulundukları imamlara rapor ederek. Bu meslek gruplarındaki kişilerin en mahremleri yasa dışı olarak kayıt altına alınmak suretiyle büyük bir fişleme arşivi oluşturulmuştur. Bu elemeden sonraki  bayanları ise FETÖ mensubu öğretmenler, polis memurları, astsubaylar diğer kamu kurumundaki memurlar ile evlendirilmek suretiyle arşivlemeye ve fişlemeye devam editmişlerdir. Kırk yıl düşünseniz şeytanın bile aklına gelmeyen bu örgüt devletin en hassas kurumlarına kadın,fuhuş gibi dayatmalar ve şantajlarla girmeyi başarabilmişler. Taaki, 15 Temmuz 'a kadar aynı senaryoları örgüt adına oynamışlar. Birkere şunu idrak etmek gerekir. Adam adaletin en tepesinde bir hakim veya ordunun başında en üst rütbeli biri bunun illaki her insanda olduğu gibi zaafları var. Bu ince ve hassas detayları öğrenmenin en akıllıca yolu en yakınındaki kadınıdır. Bu küstaklığı,pespayeliği maalesef yıllar yıllı yapmışlar.Bu omurgasızların kafaları darbe girişimi sonucunda ezilmiştir. Ezilmeyede günbegün devletimizin ve ülkemizin kararlı duruşuyla üzerlerine gidilmektedir. Bu hainler halen kendilerini kamufle ettikleri düşüncesindeyim.Bu fikrime katılırsınız veya katılmazsınız bir göz çevirin etrafınızı inceleyin. Eskiden ve şimdi var olanların yaşam tarzlarını gözlemleyin. Bir zamanlar kapalı veya daha mütedeyyin olarak gördüklerimiz, maalesef şu anda daha seküler davranış sergilemekteler. Düne kadar Fetö'yü öven müptezeller şu anda milliyetçiliği, vatanseverliği kimseye bırakmıyorlar. Devletimiz güçlüdür. Buna inanmamak zaten çok şeyleri kaybetmemize sebebiyet verir. Bu uyuyan hücrelerin ortaya çıkarılması gerekliliğine inanıyorum. Bukalemunların bir an önce Türk adaleti karşısında hesap vermelerini,ayrıca vatan haini en yakınınız veya yakınımız olsa da  cezasını en ağır şekilde çekmesi gerekliliğine inanıyorum. Bu caniler Allah muhafaza bir açık buldukları an  başımıza bela olurlar. Asla sahte maske takan zalimlere fırsat vermemeliyiz.