ORMER’den TÜBİTAK Projesi

Sakarya Üniversitesi Ortadoğu Enstitüsü(ORMER), TÜBİTAK ‘Uluslararası İşbirliklerine Katılımı Özendirmeye Yönelik Destek Programı’ kapsamında yaptığı başvurusu kabul edildi.

ORMER’den TÜBİTAK  Projesi
banner158
banner174

Ortadoğu Enstitüsü, Marie Curie Staff Exchange projesi başvuru sürecinde TÜBİTAK’ın Uluslararası İşbirliklerine Katılımı Özendirmeye Yönelik Destek ve Ödül Programları kapsamında önemli bir başarı elde etti. TÜBİTAK’ın “Koordinatörlüğü Destekleme Programı”na yapılan başvuru olumlu sonuçlanarak desteklenmeye hak kazandı.

Desteğin Tanımı ve Kapsamı

Koordinatörlüğü Destekleme Programı, Türkiye’de faaliyet gösteren kuruluşların Avrupa Birliği Çerçeve Programları’na (AB ÇP) koordinatör olarak başvuruda bulunacak proje koordinatör adaylarına ve ekiplerine yönelik bir destek programı olarak hizmet veriyor. Ortadoğu Enstitüsü başvurunun olumlu sonuçlanmasıyla, koordinatör olduğu Marie Curie Staff Exchange programı kapsamındaki projeleri için “Konsorsiyum Kurma Amaçlı Seyahat Desteği”, “Konsorsiyum Kurma Amaçlı Organizasyon Desteği” ve “Proje Yazdırma Desteği” kazanarak projelerini geliştirme fırsatı elde etti.

Sakarya Üniversitesi Ortadoğu Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Tuncay Kardaş’ın başkanlığında yürütülecek olan projede, Doç. Dr. Aytaç Kadıoğlu, Doç. Dr. Yıldırım Turan, Arş. Gör. Zana Baykal, Arş. Gör. Serra Can, Arş. Gör. Ayşe Hazar ve Öğr. Gör. Mücahide Karakaya ekip üyeleri olarak görev alıyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER