Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün İzmit'te

ÖZEL HABER

Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün İzmit'te

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün İzmit'e geliyor. Kritik bir dönemde ilimize gelecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, diplomatik skandala imza atan Hollanda hükümetiyle ilgili İzmit'ten dünyaya seslenecek.
SAAT 16.00’DA BAŞLAYACAK
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, en son 13 Mayıs 2016’da ilimize gelmişti. Tam 303 gün sonra bugün yeniden İzmit’te, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin 8.Açılış Bayramı’na katılacak. İzmit Demokrasi Bulvarı’nda (Perşembe Pazar Alanı) saat 16.00’da başlayacağı açıklanan programa, Erdoğan’la birlikte birçok Bakan’ın katılım sağlayacağı öğrenildi. Milli Savunma Bakanı’nın yanı sıra Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ın da Açılış Bayramı’nda olması bekleniyor.
YOĞUN KATILIM BEKLENİYOR
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin son bir yılda hizmete giren 851 milyon TL’lik 223 yatırımın toplu açılışı bu törenle gerçekleşecek. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin yanı sıra Kocaeli Valiliği de günler öncesinden hazırlıklar yaptı. Özellikle açılış bayramı nedeniyle güvenlik tedbirleri artırıldı. Erdoğan’ın geleceği saatlere yakın, Demokrasi Meydanı çevresinde araç trafiğini kapatılacağı öğrenildi. Törene katılacaklar üst aramasından sonra alana alınacak. Erdoğan, 16 Nisan Halk Oylaması ve Hollanda'da yaşananlar hakkında da halka konuşma yapacak. Miting havasındaki açılış bayramına çok sayıda vatandaşın katılması bekleniyor.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.