Kocaeli'de Toplumsal ve Tüketici Sorunlarıyla Mücadele Derneği kuruldu

Genel

Körfez'de kurulan Toplumsal ve Tüketici Sorunlarıyla Mücadele Derneği, Başkan Rasim Kırveli liderliğinde vatandaşların sorunlarına çözüm üretmeyi ve toplumsal krizlere dikkat çekmeyi amaçlıyor.

Körfez'de kurulan Toplumsal ve Tüketici Sorunlarıyla Mücadele Derneği, Başkan Rasim Kırveli liderliğinde vatandaşların sorunlarına çözüm üretmeyi ve toplumsal krizlere dikkat çekmeyi amaçlıyor. Dernek, farklı meslek gruplarından üyelerle çeşitli toplumsal sorunlara yönelik çözümler geliştirmeyi hedefliyor.

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde Toplumsal ve Tüketici Sorunlarıyla Mücadele Derneği kuruldu. Derneğin başkanlığına, bölgede geniş bir kesim tarafından tanınan Orman Endüstri Mühendisi Rasim Kırveli seçildi. Kırveli, daha önce Tüketici Hakları Derneği Körfez Temsilciliği ve Körfez Trabzon Köprübaşı Arpalı Köyü Sosyal Yardımlaşma Derneği başkanlığı yapmıştı.

Başkan Rasim Kırveli, derneğin amacını "vatandaşın sorunlarını çıkarsızca çözmek" olarak tanımladı. Dernek, toplumun her kesiminden meslek sahibi üyelerle, vatandaşların sorunlarına çözüm bulmayı hedefliyor. Yönetim kurulunda mühendis, öğretmen, esnaf, emekli ve yönetici gibi çeşitli meslek gruplarından kişiler yer alıyor. Akademik danışman olarak Prof. Dr. Gökhan Gündüz ve hukuki danışmanlar olarak Kocaeli Barosu'na kayıtlı Av. Tayyip Akgün ve Av. Ercan Arı görev yapacak. Dernek, demokrasi krizi, ekonomik kriz, ezilen kimlikler, militarizm ve ekoloji krizi gibi toplumsal sorunlara çözüm üretmeyi amaçlıyor. Rasim Kırveli, bu konuların çözümü için yetkililere seslerini duyuracaklarını belirtti.

Derneğin web sitesi olan www.toplumsalvetuketici.org.tr üzerinden güncel bilgilere ulaşılabilecek. Kırveli, site üzerinden vatandaşlardan gelecek her türlü öneriye açık olduklarını ifade etti. Dernek, kısa sürede Kocaeli ve Türkiye genelinde hayırlı hizmetlere imza atmayı planlıyor.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.