Gebze gişelerinden otoyola girişler kapatıldı

GEBZE

Kocaeli Valiliği’nden yapılan açıklama göre TEM Otoyolu Gebze Ücret Toplama İstasyonunu Serbest Geçiş Sistemine dönüştürme çalışmaları sebebiyle Gebze Gişelerinden Otoyola girişler kapatıldı.

Kocaeli Valiliği’nden yapılan açıklama göre TEM Otoyolu Gebze Ücret Toplama İstasyonunu Serbest Geçiş Sistemine dönüştürme çalışmaları sebebiyle Gebze Gişelerinden Otoyola girişler kapatıldı. 6 Ağustos 2024 Salı günü başlayan çalışmalar, 24 saat esasına göre yürütülüyor.Yapım çalışmaları nedeniyle Gebze gişelerinden otoyola girişler geçici olarak kapatıldı. Sürücüler, bu süre zarfında D-100 güzergahı üzerinden alternatif yolları kullanabilecekler. Otoyoldan çıkışlar ise servis yolundan kontrollü bir şekilde sağlanacak.

TRAFİK DÜZENLEMELERİ VE GÜVENLİK ÖNLEMLERİ

Çalışmalar sırasında tüm emniyet tedbirleri titizlikle alınacak ve onaylı trafik projesine uygun olarak gerekli trafik işaretlemeleri yapılacak. Sürücülerin, yol üzerindeki trafik işaret ve işaretçilerine dikkatle uymaları büyük önem taşıyor. Bu dönüşüm çalışmaları, otoyol kullanıcılarına daha hızlı ve güvenli bir geçiş imkanı sunmayı hedefliyor. Sürücülerin, belirtilen alternatif güzergahları kullanarak seyahatlerini planlamaları öneriliyor.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.