Darıca'da bir sitenin altında bulunan markette yangın çıktı Darıca'da bir sitenin altında bulunan markette yangın çıktı

Kongreye İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın katılacağı daha önce duyurulmuştu. Ancak Bakan Yerlikaya’nın deprem bölgesine gitmesi gerektiği için kongreye katılamayacağı öğrenildi.

Kongreye katılanlar arasında, AKP Genel Merkezi Ar-Ge ve Eğitimden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, AKP Kocaeli İl Koordinatörü Ekrem Görçeker, AKP Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, AKP Kocaeli Milletvekilleri Radiye Sezer Katırcıoğlu, Veysal Tipioğlu, Sami Çakır, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Hasan Soba, AKP Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir, İl Gençlik Kolları Başkanı Çağatay Çağlayan, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Dilovası Belediye Başkanı Ramazan Ömeroğlu, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi gibi isimler yer aldı.

Ayrıca, AKP Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar, Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, Çayırova İlçe Başkanı Erhan Sarıdede, Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım, İlçe Kadın Kolları Başkanı Sema Gülenç, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Arslan, il ve ilçe yöneticileri, delegeler, partililer ve çok sayıda davetli de kongreye katıldı.

Editör: Engin Batı