YUVAYA KESİN DÖNECEĞİM!

CHP Gebze Eski Belediye Meclis Üyesi, şu anda Bağımsız üye Fahrettin Bostan NEFES’e konuştu: YUVAYA KESİN DÖNECEĞİM!

YUVAYA KESİN DÖNECEĞİM!
banner158
banner174

 

*** Cumhuriyet Halk Partisi Gebze  Belediye Meclis Üyesi iken  önceki yıl istifa ederek bağımsız üye olan Fahrettin Bostan NEFES Gazetesine çarpıcı açıklamalar yaptı. Bostan eski Partisi CHP ile ilgili, “Şimdilik böyle devam ediyoruz ama parti hepimizin partisidir. İnşallah bu yönetim gittikten sonra geri döneceğim” dedi.

 

(ÖZEL HABER)

Gebze Belediyesi’nin Bağımsız Meclis Üyesi Eski CHP’li  Fahrettin Bostan NEFES Gazetesine özel açıklamalarda bulundu.

Bostan: “SSK’dan Emekliyim ve şuan hala Gebze Belediyesi’nde bağımsız meclis üyesiyim ama biliyorsunuz Cumhuriyet Halk Partisi’den seçildim. Ön seçimle geldim. Partimle bir sıkıntım yok. Bazı arkadaşların kişisel sorunlarından dolayı ayrılmak zorunda kaldım. Olay bu, şimdilik böyle devam ediyoruz ama parti hepimizin partisidir.

“BU YÖNETİM GİDERSE DÖNERİM!”

İnşallah bu yönetim gittikten sonra geri döneceğim. Zaten ayrılırken de yaptığım açıklamada var; Bir takım arkadaşlar sıkıntı verdiği için ayrıldım ama partimden ayrıda bir karar almadım mecliste. Partimin birkaç olayı hariç bütün grup kararlarına uydum. Partimin her zaman yanında oldum, bütün etkinliklerine katıldım. Haberim olduğu kadarıyla, haber verdikleri her zaman bütün etkinliklere katıldım. İnşallah yakında yine yuvaya geri dönüş yapacağız” dedi.

 

BOSTAN: “PARTİME DEĞİL BAZI ARKADAŞLARA KIRGINIM!”

Güncelleme Tarihi: 30 Kasım 2017, 15:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER