Hayırlı seminer!

Hayırlı seminer!

 Hayırlı seminer!
banner158
banner174

1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü ve 29 Eylül Dünya Kalp Günü münasebeti ile Darıca Toplum Sağlığı Merkezi ile ortaklaşa bir sunum düzenlendi.
Dernek Yönetimi ve gönül dostlarının katıldığı Darıca Medya Evi’nde gerçekleşen sunumda Darıca Toplum Sağlığı Sorumlu Hekimi Dr. Caner Üstüner tarafından yaşlılık döneminde görülen hastalıklar, kalp ve damar hastalıkları hakkında farkındalığı artırmak ve erken tanının önemini vurgulamaya yönelik ‘’Kalbinizi Ödüllendirin’’ temalı bir sunum gerçekleştirildi.
Dr. Üstüner sunumun ardından katılımcıların sorularını cevaplandırdı. DASİAD Genel Sekreteri Mehmet Alcan, Bayramoğlu Sevenler Derneği Başkanı Neşe Celep, Derneğe her daim destekleri olan Uluslararası Eğitim Danışmanı Fulya Yalezan Yılmaz, Darıca Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Hasan Tabak ile Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ın da takip ettiği sunumun ardından Belediye Başkanı Şükrü Karabacak kısa bir konuşma yaparak Darıca’daki projeleri hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Darıca Yaşlılarla Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Kudret Sekban ve dernek üyeleri, Darıca Toplum Sağlığı Sorumlu Hekimi Dr. Caner Üstüner’e verdiği sağlık bilgileri ve katılımlarından dolayı çiçek takdim ederek teşekkür etti. 

Seminer de ayrıca organ bağış standı kuruldu. Semineri takip etmeye gelen çok sayıda vatandaş form doldurarak organ bağışında yaptılar.

Güncelleme Tarihi: 13 Ekim 2017, 13:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER