banner166

Darıca'da Aşıklar şöleni

Darıca'da Aşıklar şöleni

Darıca'da Aşıklar şöleni
banner158
banner174

Darıca Belediyesi Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde düzenlenen, “Aşıkların ve Şairlerin Dilinden Diriliş” isimli programa vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Aşıklar geleneğinin güçlü seslerinden Aşık İhsan Yavuzer, Aşık Kul Nuri, Aşık Nuri Çırağı, Aşık Rahim Sağlam, Aşık Taner Öztürkoğlu, Aşık Necdet Kuyumcu, Aşık Tacettin Dursun, Aşık Oğuzhan Aydın ve Şair Mustafa Özdemir gibi isimlerin katıldığı, türküler ve şiirler eşliğinde gerçekleşen programda aşıkların atışması programa renk kattı.

YOL HARİTAMIZI HEP BİRLİKTE ÇİZECEĞİZ

Programda bir selamlama konuşması yapan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, bu güzel akşamda ülkemizin aşıklık geleneğinin güçlü sesleriyle bir arada olmaktan dolayı son derece mutluyum. Ülkemizin değerlerini anlatan, birlik ve beraberliğimize vurgu yapan eserlerimizle gurur duyuyoruz. 16 Nisan’da inşallah ülkemizin yeni yol haritasını hep birlikte çizeceğiz. Daha güçlü bir Türkiye için, askeri alanda, ekonomik alanda, siyasi alanda daha güçlü bir Türkiye için sandık başına geçeceğiz ve ülkemizin önünü açacağız inşallah. Sizlerinn de bu noktada katkı ve desteklerinizi bekliyoruz.” diyerek izleyicilere iyi eğlenceler diledi.

Güncelleme Tarihi: 06 Nisan 2017, 14:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER