banner166

Kadınlar Kulübü üye almaya başladı

Kadınlar Kulübü üye almaya başladı

Kadınlar Kulübü üye almaya başladı
banner158
banner174

Kartepe Belediyesi Kadınlar Kulübü ve KAR-MEK kurslarına kayıtlar başladı. Verilen hizmetlerden Kartepeli tüm hanımların faydalanması için kurulan stanlarda bayanlara bilgi veriliyor. Eğitim almak isteyenlerin kayıtları alınıyor

Kartepe Belediyesi yeni dönem çalışmalarına hızlı başladı. Kartepe Belediyesi, Kadınlar Kulübü ve KAR-MEK kurs kayıtlarına başladı. Kurulan standlarda bayanlara çalışmalar hakkında bilgi veriliyor. Köseköy İstasyon pazarında ilk kez stand kurularak Kadınlar Kulübüne üye ve KAR-MEK kurslarına öğrenci kaydı yapıldı. Kurulan bu stantlara Kartepeli vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gösterildi.

KAYITLAR YAPILIYOR

Vatandaşlara kadınlar kulübünün amacı, faaliyetleri, hedefleri, yeni projeleri ve Kartepe Belediyesinin kadınlar ile çocuklar için yaptığı çalışmalar anlatılarak projeyi duymayan ve faydalanmayanları teşvik edici tanıtım yapılıyor. Aynı zamanda vatandaşların istekleri, şikâyetleri ve önerileri de dinlenerek not alınarak aktarılıyor. Çalışmalardan, etkinliklerden memnun olan birçok vatandaş, Kartepeli olmanın ayrıcalıklı hissettirdiğini dile getirerek Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in halka sunduğu imkânlardan dolayı mutlu olduklarını belirterek Başkan Üzülmez’in kadınlarla ilgili en verimli ve iddialı projelerinden olan Kadınlar Kulübü, kurulduğu günden bu yana on bine yaklaşan üye sayısı ile Kartepeli hanımlar tarafından sahiplenilerek, bir çok önemli organizasyona imza attı. Her hafta farklı mahalleleri, pazarlara stand kurularak, Kartepeli tüm kadınların projeden haberdar olup, faydalanması amaçlanıyor.

Güncelleme Tarihi: 22 Eylül 2017, 12:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER