Kocaeli'de Dadaşlar Büyük Şölene Hazırlanıyor !

19 Erzurum derneğinin birleşmesi ile kurulan Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu (KEDFE), önümüzdeki yılın başında yine kendinden çok bahsettirecek görkemli bir kutlama şölenine hazırlanıyor. KEDFE, Kuruluşunun 10. Yılını Gebze’de Kocaeli ve Erzurum protokolünün de katılacağı büyük ve coşkulu bir programla kutlayacak.

Kocaeli'de Dadaşlar Büyük Şölene Hazırlanıyor !
banner158
banner174

Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu (KEDFE), 2018 yılının başında önemli bir kutlama programı yapacak. 19 Erzurum derneğinin birleşmesi ile kurulan Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu (KEDFE), kuruluşunun 10. Yılını dev konser organizasyonu ile Gebze’de gerçekleştirecek. 13 Ocak 2018 tarihinde saat 18:30’da Gebze kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşecek olan programın sunuculuğunu Ada vapuru Şakir yapacak, dev konser organizasyonuna, Sevcan Orhan, Orhan Ayaz Toprak gibi sanatçılarla, Erzurum Bar Ekibi sahne alacak.

DURSUN:” BİRLİK VE DİRLİK İÇİNDE KUTLAYACAĞIZ!”

Konuyla ilgili olarak kısa bir değerlendirme yapan Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu (KEDFE) Başkanı Tekin Dursun, “ Erzurumlular olarak birliğimizin, beraberliğimizin 10. Yılını hep birlikte kutlayacağız. 10 yıl önce sağlamış olduğumuz bu güzel birliktelikle iftihar ediyoruz, hemşerilerimizle iftihar ediyoruz, gurur duyuyoruz. İnşallah 13 Ocak’ta yapacak olduğumuz şölenimiz çok görkemli ve coşkulu olacaktır. Tüm Hemşerilerimizi, bölge halkımızı bu şölenimize bekliyoruz” dedi.

Federasyonun BasınKomisyonu Başkanı Köksal Şakar da organizasyonla ilgili yaptığı değerlendirmede, “ Göreceksiniz, son yılların en büyük kutlama organizasyonunu gerçekleştireceğiz. Bu geceye sadece hemşerilerimizi değil herkesi bekliyoruz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 11 Aralık 2017, 16:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner178